DOMINATOR – RELEASE VIDEOCLIP ANTHEM “DRIVEN BY FEAR” (Nederlands)

Dominator Logo 2010

Op zaterdag 24 juli 2010 presenteren Q-dance en Art of Dance de vijfde editie van Dominator – The Hardcore Festival. Het grootste hardcore festival ter wereld, dat dit jaar opnieuw plaatsvindt op het E3 Strand van Eersel, kent een lange geschiedenis met anthems die een lange houdbaarheidsdatum hebben. Q-dance en Art of Dance releasen met trots de videoclip van Nitrogenetics – “Driven By Fear”.

Voor deze jubileumeditie kreeg een act Nitrogenetics de eer om het thema voor Dominator te verzorgen. Na enkele bescheiden hits te hebben gescoord met “True Rebel”, “Hit Me” en “Party Down”, ging Nitrogenetics sky high met de hit “Pledge To Resistance”, welke één van de klappers van 2008 werd. De stijgende lijn werd doorgezet door opvolgers als “Inside Your Head”, “Melodic Art” en recent nog “Mu-Sick”. “Driven By Fear” is echter het hoogtepunt uit hun carrière.

Klik hier voor de clip van Nitrogenetics – “Driven By Fear (Official Dominator 2010 anthem)” en voor alle informatie over Dominator – The Hardcore Festival.

DOMINATOR 2010 MIXED BY NITROGENETICS & ART OF FIGHTERS

Uiteraard komen Q-dance & Art of Dance weer met een mixcompilatie ter ere van Dominator 2010.
Natuurlijk neemt de maker van het anthem Nitrogenetics CD1 voor zijn rekening.
De tweede schijf is door de mannen uit Milaan Art of Fighters onder handen genomen.
Bezoekers van het event krijgen uiteraard de mogelijkheid de CD voor een speciale Dominator prijs aan te schaffen.

Tickets voor Dominator – The Hardcore Festival zijn à € 46,- verkrijgbaar via www.dominatorfestival.nl, www.q-dance.nl, www.artofdance.nl en alle filialen van Primera. Daarnaast biedt Event Travel de mogelijkheid om per bus naar het E3 Strand af te reizen, bij meer dan 140 opstapplaatsen in Nederland. Ga voor meer informatie voor deze reizen naar www.eventtravel.nl.

Advertisements

#art-of-dance, #dominator, #driven-by-fear, #event, #festival, #hardcore, #muziek, #nirtogenetics